Chirurgia ortopedică la Metropolitan Hospital

        Începe sezonul de iarnă, iar departamentul de ortopedie-traumatologie Metropolitan Hospital este gata sa vă ajute în cazul unor nefericite accidente, produse în cadrul sporturilor hibernale (schi, patinaj etc.) cât şi cele datorate alunecarilor pe gheaţă.

       Ortopezii din cadrul Metropolitan Hospital au o vastă experienţă de peste 10 ani în cazul tratamentului artroscopic al leziunilor posttraumatice ale genunchiului (rupturi ligamentare, ale meniscurilor sau leziuni ale cartilajului articular) cu rezultate foarte bune. Tratamentul artroscopic al leziunilor articulare are multiple avantaje printre acestea numărându-se: dureri postoperatorii minime (pacientul beneficiază de anestezii locoregionale şi “blocuri ale nervilor”), recuperare rapidă, cicatrici minime şi estetice etc.. Deasemenea, în cazul fracturilor, se efectuază tratamente minim invazive, cu materiale de osteosinteză de calitate şi evoluţia rapidă către vindecare şi reintegrare socială.

      Pacienţii Metropolitan Hospital beneficiază de conditii de tratament la standarde internaţionale, atât din punct de vedere hotelier cât mai ales al aparaturii medicale, de ultimă generaţie, cu care sunt dotate sălile de operaţie.

    Nu în ultimul rând, vă recomandam să verificaţi promoţiile care se fac în cadrul operaţiilor din departamentul de Ortopedie-Traumatologie, până la data de 1 Martie 2017 şi   care vă oferă o calitate deosebită a actului operator la cele mai bune preţuri.

    Bucuraţi-vă de sporturile de sezon şi nu uitaţi ca oricând este necesar, ortopezii Metropolitan Hospital sunt alături de dumneavoastră!