Chirurgie

Secția de chirurgie Metropolitan Hospital este dotată cu cele mai performante echipamente și cu o echipă de medici primari și specialiști cu experiență vastă asigurând astfel calitatea serviciilor medicale și a intervențiilor chirurgicale.

Utilizăm tehnologie medicală avansată, oferind  atât metode și proceduri clasice cât și minim invazive (laparoscopice). Blocul operator, dotat în conformitate cu cele mai înalte standarde europene, este compus din 4 săli de operație (3 săli chirurgie generală și 1 sală pentru operații cezariană), salon post operator, sală de terapie intensivă precum și unitate de transfuzie sanguină.

Spitalizarea pacienților se face în rezerve single, dotate la cele mai înalte standarde de confort într-un ambient cald și elegant.

Badita Magdalena

Multumesc din suflet domnului dr. Petre Avram pentru operatia de “schimbare a vietii”, asa o numesc pentru ca asa simt eu, ca viata mi se va schimba in bine de acum inaine. Multumesc echipei care a fost alaturi de mine si care si care s-a comportat exemplar cu mine. Va doresc mult success in continuare si la cat mai multe vieti schimbate in bine. O sa revin cu informatii despre transformarea mea.

Stan Liviu

Recomand cu incredere Metropolitan Hospital, cu standarde foarte ridicate, la nivel european, unde m-am simtit extraordinar de bine si in siguranta. As dori sa-i multumesc domnului dr. Petre Avram pentru atitudianea prieteneasca si profesionalismul cu care am fost tratat! Daca ar fi sa aleg a 2 a oara as lua aceeasi decizie cu cea mai mare incredere de la asistente pana la domni doctori care m-au tratat oferindu-mi incredere si siguranta. Profesionalismul este la el acasa la Metropolitan Hospital. Va multumesc din suflet domnule dr. Petre Avram!

Octavia Cutuș

A fost prima experienţă medicală care a presupus spitalizarea în mediu privat.

Am venit cu emoţii neştiind exact ce urmează să se întâmple, dar cum am ajuns am fost întâmpinată de oameni profesionişti dar şi calzi în acelaşi timp, care au transformat sentimentul de teamă într-o experienţă plăcută la nivel uman.

Actul medical, serviciile primite în spital, medicii şi toate persoanele din echipa Metropolitan cu care am intrat în contact s-au ridicat la un standard de calitate deosebit.

Mulţumesc întregii echipe Metropolitan şi în mod special dr. Bica, dr. Giulescu şi dr. Neagoe.

Viorel Lepa

Va salut domnule Dr. Petre Avram. Sunt pacientul cu fistula perianala operata de dl. Doctor Turculet, impreuna cu dvs. Vreau sa va multumesc din tot sufletul ptr tot ce a-ti facut pentru mine. Spor pe mai departe, sanatate si va doresc o reusita de 100 % in cariera. Va multumesc, inclusiv asistentelor de acolo.

Remus Ochianu

Vă mulțumesc din suflet pentru tot! Mulțumesc domnului doctor Crăciunaș Sorin și tuturor celor care au făcut ca în mai puțin de 48 de ore să renasc!

Shirin & Venous

Dr Mihai Ionescu and Stuff, we wanted to tell you how much we appreciate the professionalism and attentiveness of your office. The personal touch you provide made us so confortable. Thank you for carring us!

Anca Iliescu

Va multumesc pentru serviciile de care am beneficiat in spitalul dumneavoastra, sotul meu s-a recuperat rapid dupa operatia de hernie de disc si se simte foarte bine. Doresc sa transmiteti domnului doctor Craciunas, intregii echipe si personalului medical multumirile noastre.

Experienta petrecuta in Metropolitan Hospital a fost una extrem de placuta, conditiile si serviciile au fost ireprosabile. Totul a fost organizat pana in cele mai mici detalii si consider ca indiferent cat de pretentios ai fi nu poti gasi ceva ce ar trebui schimbat. 

Va felicit  si va multumesc din suflet! Sper sa pastrati tot timpul aceleasi standarde si sa oferiti aceleasi servicii de calitate.

 

Roxana Arpasanu

Din start, am ramas plăcut surprinsa de structura acestui Spital unde primează curățenia si igiena, de rezerva pusă la dispoziția mea dotata cu televizor, frigider si baie, de sala de operație cu dotări demne de invidiat.

Personalul clinicii a fost foarte amabil, atent si dispus sa răspundă la toate întrebările şi cerințele mele. Mi-a plăcut atmosfera comfortabilă şi absolut calmă din incinta clinicii, atitudinea amabilă şi chiar grijulie din partea personalului medical si al intregii echipe, in special a doamnei doctor chirurg Mihaela Iuliana Zaharia medic primar, o profesionista in adevăratul sens al cuvântului, o persoana specială.

Ioana Popa

A fost o experienta unica, sunt foarte multumita de conditiile din spital, foarte bine tratata de catre personalul spitalului, iar domnul doctor Vlad Budu a facut o treaba extraordinara.

Nu am avut nici o problema pe parcursul recuperarii, ba chiar pot spune ca am fost surprinsa cat de repede mi-au trecut vanataile de la ochi si cat de repede am reusit sa respir pe nas. Sunt foarte multumita de rezultat.

Multumesc mult intregii echipe!

Gabriel Orasanu

Va anunt cu placere ca am ajuns cu bine acasa. Totul este ok – mama se simte foarte bine !

In continuare, doresc sa profit de ocazie pentru a ne exprima deplina satisfactie pentru modul cum a fost gestionat cazul cazul mamei mele de catre echipele medicale si administrative ale Metropolitan Hospital. Stiam inca de la inceput ca nu este un caz usor (hernie de disc cu stenoza de canal medular la 2 nivele ale coloanei vertebrale), drept pentru care am decis sa apelam la serviciile Metropolitan Hospital tinand cont de recomandarea Dumneavostra. De cum am intrat in spital am simtit ca este locul de unde mama mea va pleca fara dureri, lucru confirmat inca de primele interactiuni avute cu cadrele medicale ale spitalului – atat Dna Doctor Cristina Bologa (anestezie) cat si Dna Doctor Lidia Martinas (cardiologie) ascultandu-ne si explicandu-ne in detaliu toti pasii pe care ii avem de urmat in vederea operatiei si a recuperarii pacientului.

Va rugam sa transmiteti recunostinta noastra echipei de neurochirurgie condusa de Dl Doctor Catalin Sandu (cadru medical de exceptie) pentru modul cum au gestionat atat operatia cat si perioada post operatorie. Tot timpul informatiile primite de la Dl Doctor Sandu au fost corecte, clare si exprimate cu calm si multa bunavointa – din pacate un lucru rar in sistemul medical romanesc din aceasta perioada. Felicitari si multumiri Domnule Doctor!

Nu in ultimul rand – am fost impresionati de calitatea serviciilor post operartorii oferite de echipa de asistente medicale precum si de conditiile de cazare din saloane. Toate au contribuit decisiv la depasirea perioadei postoperatorii a mamei prin confortul fizic si mental oferit, avand ca rezultat o recuperarea rapida.

A fost o mare bucurie pentru noi toti sa o putem vedea plecand acasa pe propriile picioare, fara baston sau alt ajutor!

Felicitari pentru ceea ce reusiti sa faceti in fiecare zi, pentru faptul ca oamenii pot pleca zambind din spital. Va dorim multa bafta in continuare!

vezi toate testimonialele...