Misiune

Iubim viața și luptăm în fiecare zi pentru ea cu ajutorul unei echipe de profesioniști, cu echipamente moderne, într-un spațiu deosebit.
Misiunea noastră este să le oferim pacienților noștri cât mai multe șanse să-și trăiască viața frumos, să fie sănătoși și multumiți, să se poată bucura de fiecare zi.

Ne plac familiile frumoase și ne mândrim că uneori le suntem alături încă de la început, prin tehnici moderne de fertilizare in vitro.

Ne primim fiecare pacient cu cea mai bună echipă medicală interdisciplinară, cu echipamente de top, cu profesionalism și cu foarte mult respect, într-un spațiu cald și elegant.

Valorile noastre sunt:

  • pasiunea pentru viață
  • profesionalismul
  • preocuparea pentru nou
  • specializarea continuă
  • excelența în servicii
  • respectul pentru pacienți

Despre noi

Metropolitan Hospital este un spital privat supraspecializat in chirurgie, care își propune să aducă sub același acoperiș cei mai buni medici, echipamente ultra performante şi servicii premium. În cadrul spitalului se pot efectua cu succes consultatii, investigatii, tratamente si intervenții chirurgicale pentru 22 specialitati medicale. Toate acestea se regăsesc într-o locație deosebită, cu spații generoase și primitoare ce îmbină siguranță, căldură și eleganță. Situat în centrul Bucureștiului, Metropolitan Hospital este ușor accesibil având două căi de acces: una din Calea Șerban Vodă și una din Strada Poterași. La Metropolitan Hospital oferim servicii de sănătate esențiale în viața unei persoane, atât prin consultații și tratamente în ambulator, cât și printr-o gamă largă de intervenții chirurgicale. Echipa de îngrijire medicală este dedicată pacienților 24/24 h în linii de gardă oferind expertiză de calitate superioară. Spitalul reunește, pe o suprafață de 10.000 mp, un bloc operator general cu 4 săli operație şi un bloc operator oftalmologie. Acesta este dispus pe 3 niveluri (subsol, parter și etaj 1) și are o capacitate de 81 locuri, rezerve single sau VIP. Noi, cei de la Metropolitan Hospital, considerăm ca orientarea către pacient este esențială, astfel ne asigurăm că pacienții noștri primesc cele mai atente servicii și pleacă de la noi cu zâmbetul pe buze și încrederea în echipa noastră câștigată. Atmosfera din interiorul spitalului este una caldă, elegantă și primitoare, oferindu-i astfel pacientului acomodare rapidă cu accent pe siguranță și calitate. Dincolo de domeniul medical, pacienții noștri se pot bucura de zonele de așteptare confortabile, de cabinetele de consultații spațioase și luminoase, de rezervele individuale sau VIP, primind doar servicii de calitate superioară. Vă așteptăm cu drag la Metropolitan Hospital pentru a rezolva din timp orice problemă medicală care vă poate neliniști și umbri viața.