Sensiblu

Înființată  în  1997,  compania  Sensiblu  face  parte din Grupul A&D Pharma – cel mai mare grup farmaceutic din România.

Inovația,  conceptul de farmacie prietenoasă, optimistă, unde gaseți întotdeauna recomandări competente și produsele de care ai nevoie, au facut din  Sensiblu unul dintre cele mai valoroase branduri și cea mai mare rețea de farmacii din România.

Personalul  bine  pregatit,  consilierea de specialitate, comunicarea directă și prietenoasă cu pacientul, programele de fidelitate, campaniile  de  informare și educare, experiența plăcută de cumpărare într-un mediu prietenos și implicarea socială sunt atributele care definesc Sensiblu.

Screen shot 2013-12-05 at 1.28.51 PM

Campaniile publicitare Sensiblu vin în întâmpinarea clienților săi încercând să le puna la dispoziție oferte cât mai avantajoase, un astfel de exemplu este campania „Sensiblu are  grijă de oamenii în vârstă”, prin care Sensiblu suporta diferența de plată dintre prețul compensat de Casa de Asigurări  de Sănătate și pretul de vânzare din farmacie al produselor, diferență ce ar trebui suportată de pensionari.

De  asemenea, pentru a ușura procesul de achiziție al medicamentelor la  Sensiblu poți să-ți rezervi rețeta prin telefon sau internet pentru 24 de  ore și să calculezi cât te poate costa dacă ridici tratamentul din Farmaciile Sensiblu.

Sensiblu o farmacie pentru fiecare!