STIL OPTIC CONCEPT

europe_eye_panorama_cabinet_optica2

STIL OPTIC CONCEPT aduce excelență în vederea dumneavoastră!

Cu o experiență vastă în domeniul opticii medicale din România, venim în întâmpinarea nevoilor vizuale ale pacienților noștri, într-un mod relaxant și profesional în incinta spitalului Metropolitan Hospital, cu servicii și produse de top la nivel mondial.

Nu vindem prețuri, vindem calitate!!

Ca să vă convingenți, vă aşteptăm să beneficiaţi de serviciile noastre, consultanță de specialitate și montaj de ochelari, respectiv produse de cea mai înaltă calitate pentru toate tipurile de afecțiuni oftalmologice dar și gusturi în materie de fashion, ochelari de vedere, lentile de contact, ochelari de soare, într-un mediu care speram noi vă va încânta și vă va face să reveniți cu plăcere.

Suntem norocosi sa avem alaturi o echipa de medici oftalmologi exceptionala, echipa METROPOLITAN HOSPITAL, care ne sustine si are incredere in capacitatea noastra de a oferi pacientului confortul vizual de care are nevoie pentru o vedere ideala si dorinta de reveni.

Suntem pregătiți permanent pentru competiție pe o piață dinamică, de aceea cartea noastră de vizită este CALITATEA, iar pentru a o respecta am ales pentru dumneavoastră cele mai bune și competitive firme de lentile de ochelari, lentile de contact și  rame de ochelari.

Avem onoarea de a avea parteneri de prestigiu, cei mai mari producători de lentile oftalmice: HOYA, ZEISS, ESSILOR, cei mai mari producători de lentile de contact: BAUSCH&LOMB, JHONSON&JHONSON, CIBA VISION, COOPER VISION precum și cele mai mari branduri de ochelari de vedere și soare: TAG HEUER, FRED, CHOPARD, TOM FORD, MARIUS MOREL, ROBERTO CAVALLI, JUST CAVALLI, GIVENCHY, FURLA, ESCADA, MONT BLANC, CHARMANT, MOSCOT, HENRY JULIEN, DAVIDOFF, AZZARO, CHARIOL, DOLCE&GABBANA, VERSACE, TIFFANY, SILHOUETTE, CAROLINA HERRERA, MAX MARA, YVES SAINT LAURENT, VOGUE, DIOR, G.F.FERRE, GUCCI, ANA HIKMANN, CLARK, TOM TAILOR, FILLA, POLICE, SOVER și multe altele pe care vă invităm să le descoperiți în magazin.

Încercăm să ne fidelizăm clienții prin diverse promoții și gratuități sau discounturi permanente pentru cei mai fideli, prin sprijinul partenerilor noștri și grija noastră permanentă pentru a-i face să transforme STIL OPTIC CONCEPT în optica familiei lor.

Mulțumim tuturor clienților ce au avut încredere în serviciile noastre, pentru colaborare, celor ce ne-au criticat pentru critici constructive și celor ce ne vor da credit de acum înainte și vă promitem o continuă perfecționare.

Cu deosebit respect,

ECHIPA STIL OPTIC CONCEPT