Am deschis Echilibrio – Centrul de control al greutății

Începând cu 3 aprilie am deschis în cadrul Metropolitan Hospital singurul centru de echilibrare a greutăţii corporale – Echilibrio! Subiectul greutății este un subiect delicat, iar lipsa echilibrului (atât fizic cât și psihic) este o problemă majoră a zilelor noastre.  Echilibrio este un concept integrat, ce are la bază o abordare interdisciplinară a problemelor de greutate.  Oferim așteptări realiste și punem sănătatea pe primul loc. 

Prin Echilibrio, Metropolitan Hospital reclădește echilibrul cu ajutorul unei echipe dedicate de medici şi profesionişti care te vor ajuta să găseşti calea către viaţa pe care ţi-o doreşti. Echipamentele și dotările moderne, consilierea și monitorizarea pacientului ante și post-tratament, medicii cu experiență, dedicați și deschiși către inovație, toate acestea garantează şi confirmă excelenţa în tratamentul complet și complex al problemelor de greutate. Oferim o gamă completă de servicii prin următoarele specialități:

Nutriție – curativă și suportivă (postoperatorie); Psiholog și grup de suport; Diabet, nutritie & boli metabolice; Endocrinologie; Cardiologie; Pneumologie; Chirurgia obezității şi Chirurgie plastică. Greutatea ideală este o greutate echilibrată. La orice capăt al cântarului te-ai afla, noi îți redăm echilibrul fizic și psihic și te ajutăm să îți recapeți sănătatea. Sănătatea este Echilibru, Echilibrio este sănatate! Nu eşti singurul, dar nici singur!  Îţi punem la dispoziţie pachete de produse şi servicii personalizate, special concepute pentru a te ajuta să îţi regăseşti echilibrul şi sănătatea. Suntem partenerii tăi de încredere pe termen lung pentru a te ajuta să ajungi la greutatea ideală. Te aşteptăm la noi pentru o consultaţie şi mai multe detalii. Programeaza-te la: 0731 550 196.