Oftalmologie

Departamentul de oftalmologie Metropolitan Hospital asigură servicii complete de chirurgie şi tratament oftalmologic atât în regim de spitalizare continuă cât și în spitalizare de zi. Infrastructura medicală este formată dintr-un bloc operator compus din 2 săli de intervenții, una  laser și una clasică, și un salon pre/post operator.

Metropolitan Hospital asigură o îngrijire atentă și specializată cu ajutorul unei echipe de medici de elită, cu o bogată experienţă în domeniu, dar şi cu ajutorul echipamentelor ultraperformante, care le permite acestora să diagnosticheze şi să trateze în mod eficient și cu o mare precizie numeroase afecțiuni.

Spitalizarea pacienților se face în rezerve single, dotate la cele mai înalte standarde de confort într-un ambient cald și elegant.

Szasz Antal

Recomand sincer sectia de oftalmologie a acestui spital! Am avut afectiuni oftalmologice grave si toate au fost tratate la Metropolitan Hospital, printre numeroasele interventii chirulgicale as aminti dezlipirea de retina. Recomand cu caldura echipa medicala, mai ales pe domna dr Simona Buliga. Spitalul este intr-adevar la standarde europene.

Elena Plesa

La inceputul anului mama mea a fost operata de cataracta la dna Dr Toma Carmen in acest spital. Totul a decurs foarte repede si fara complicatii, in cateva ore mama era operata si gata sa plece acasa. A revenit la controalele ulterioare si totul este ok acum. Multumesc mult de ajutor!

Catalin Alexandu

Sunt un tanar de 33 de ani in cateva cuvinte va spun povestea mea avand probleme foarte grave la ochi miopie forte-15 dioptri si cataracta subcapsulara la sfarsitul luni ianuarie am fost operat de doamna doctor Carmen Toma. Operatia a decurs EXCELENT acum vad suta la suta inainte de operatie vedeam 50% cu corectie optica, multumesc din suflet doamna doctor. Recomand tuturor acest spital de elita!

George Florescu

Doamna Doctor Carmen Toma este o zeitate, nu cred ca in vocabularul limbii romane sunt cuvinte care pot caracteriza valoarea acestei doamne si ca medic si ca om le recomand tuturor celor cu probleme oftalmologice sa o contacteze cu toata increderea o profesionista desavarsita

vezi toate testimonialele...